Google Pay Go India Game ‘Goa’ Event – Visit City & Earn Assured Reward | Free Goa Tickets

0
Advertisement

Google Pay Go India quiz answers, Google Pay Go India Goa event answers, Google Pay Go India rangoli quiz answers: Google pay is giving Rs 101 to Rs 501 on completing all the 30 cities in the game. You just need to collect tickets and km to visit different cities. Recently Google pay offers up to Rs 101 on giving correct answers in Mumbai and Jaipur cities. Now it comes with another great offer where you can earn up to Rs 101 by giving the right answers.

Advertisement

google pay go india goa event

 

In this post, I’m going to reveal all the Google Pay Go India Quiz answers so that you can earn for sure.

Also Read: Top 14 Free Paytm Earning Apps 2020

Advertisement

Advertisement

How To Play Goa Quiz In Google Pay Go India Offer

  1. Go To Go India Game Under Google Pay App.
  2. Now click on the GPay Goa Event section
  3. You Can Earn Goa City Tickets By Following Tasks In Google Pay Go India Game
  • Share Go India Map Or City Photo Daily
  • Recharge
  • Pay For Google Play Recharge Code
  • Scan Google Pay QR Codes
  • Pay Bills
  • Pay On MakeMyTrip
  • Buy Gold

4. Now answer all the questions correctly and you can get a scratch card worth Rs 20 to Rs 100.

5. After winning go to the rewards section and redeem your scratch card. In my case, I got Rs 20 on the scratch card.

google pay scratch card winning

Go India Goa Event City Quiz Answers :

  1. Arpora Night Market
  2. Gokarna
  3. Dudhsagar Falls
  4. Chapora Fort
  5. Never Install Any Such Software or App
  6. Kokum Juice
  7. 2
  8. Curries
  9. Se cathedral
  10. District 
  11. Clothes
  12. Calangute Beach

We Are Adding More Answers …… Full Question & Answers Added Below 👇👇

Goa Event Full Questions And Answers 

Question 1 – Which of the following forts is located in Goa?

Advertisement

Answer 1 – Chapora Fort

Question 2 – Which of the following is a popular Goan drink?

Answer 2 – Kokum juice

Question 3 – The church located in Goa is the largest church in Asia

Answer 3 – Se Cathedral

Advertisement

Question 4 – Which of these beach is not located in Goa?

Answer 4 – Gokarna beach

Question 5 – You get a call from a person promising you city tickets. The caller asks you to install a software share over SME and you can get any ticket that you want. You will

Answer 5 – Never Install any such software or app

Question 6 – Which of these waterfalls in Goa has served as the shooting location for a popular bollywood movie

Advertisement

Answer 6 – Dudhsagar Falls

Question 7 – Which of the following is a popular shopping location in Goa?

Answer 7 – Arpora Night Market

Question 8 – Xacuti, Saraptel and Vinadaloo are examples of

Answer 8 – Curries

Advertisement

Question 9 – How many districts does Goa have ?

Answer 9 – 2

Question 10 – Which of these is one of famous beach in Goa

Answer 10 – Calangute Beach

Question 11 – What is best deals or souvenirs when shopping in Goa?

Advertisement

Answer 11 – Clothes

Question 12 – North Goa and South Goa are the 2 _______ of Goa ?

Answer 12 – District

You need to Give 5 Correct Answers after Reaching on Goa City. Here are all Correct Answers and you can win Up To Rs.100 Google Pay Balance or City Ticket or KMs using this Quiz.

Must Read: Best Telegram Loot Deals Channel For Amazon, Paytm, Flipkart Shopping

Advertisement