Advertisement
Categories: amazon quiz answers

UPDATED: Amazon Quiz Answers today- 2nd July: Win 5000 Amazon pay balance

Advertisement
Advertisement

→ amazon quiz answer today, amazon quiz answer, amazon quiz contest today answer, amazon quiz today answer, today amazon quiz answer

Advertisement

Quizzes? Your “Apni Dukaan” Amazon offers You To win many attractive prizes. So are you the quiz buff of your group? It’s time for you then to play cool…! We also will help you by providing daily answers here. Check out → OYO Quiz Answers Today Updated Answers And Win Free OYO Rooms.

Amazon is once again back with a quiz answer contest that will commence from 8 a.m every day. This contest can be accessed only on the App version of the e-commerce giant’s website. By giving correct answers of amazon quiz contest you can win free amazon vouchers, Gift Cards, Mobile Phones, And Discounted Amazon Coupon Code.

In order to be eligible, you must sign in from the app during the Quiz contest every morning. If you do not have an Amazon.in-app, you must download it from play store right away. Read → Top 10 Best Quiz App To Win Real Cash In India

[telegram text=”100% Loot Deals Offers” link=”https://indianhotdeal.com/join-telegram-loot-deals-channel-mobile/”]

Advertisement

Apart from the quiz the app also has many other games where vouchers and discounts await you.

Jump To

To get Faster Updates:- Amazon Quiz answers today

Amazon Quiz Answers Today For 1st July 2020- Win 5000 Amazon pay balance

Today’s Quiz Prize –Win 5000 Amazon pay balance
Amazon Quiz Contest Date–2nd July 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 2 July 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which Indian footballer who received the Indian Player of the Year in 1993, 1997 and 1999 has been recommended for Padma Shri this year?

Answer:-IM Vijayan

Question: 2

The movie ‘Dil Bechara’ based on ‘The Fault in Our Stars’ stars which of these late actors?

Advertisement
Answer:- Sushant Singh Rajput
Question: 3

Which famous sportsperson born on July 5th, has won a silver medal each at the Olympics, Asian Games and Commonwealth Games?

Answer:- PV Sindhu

Question: 4

What is the name of the new experimental app introduced by Google for users to share and curate interesting stuff?

Answer:-Keen

Question: 5

Malala Yousafzai, the youngest person ever to win the Nobel Peace Prize, recently completed her degree from which university in UK?

Answer:-University of Oxford
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 2nd July Above

Amazon Quiz 2nd July 2020,
Amazon 2 July 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 2nd July 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers  2 July 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 2 July 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 5000 Amazon pay balance

Advertisement

Amazon Quiz Answers Today For 29th June 2020- Win 50,000 Amazon Pay Balance

Today’s Quiz Prize –Win 50,000 Amazon Pay Balance
Amazon Quiz Contest Date–29th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 29 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

ISRO, in association with which space agency, is planning to launch a Lunar Polar Exploration Mission, planned to land in 2024?

Answer:-JAXA

Question: 2

What word did Instagram add to memorialize Sushant Singh Rajput’s account?

Answer:-Remembering
Question: 3

Which technology company has acquired the Swedish map

Advertisement
Answer:- Facebook

Question: 4

Which Indian Prime Minister born on 28th June, wrote the book ‘The Insider’?

Answer:-PV Narasimha Rao

Question: 5

Recently launched portal ‘SATYABHAMA’ aims to promote research and development in which sector?

Answer:-Mining
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 29th June Above

Amazon Quiz 29th June 2020,
Amazon 29 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 29th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers  29 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 29 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 50,000 Amazon Pay Balance


Amazon Quiz Answers Today For 28th June 2020- Win Samsung M30s

Today’s Quiz Prize –Win Samsung M30s
Amazon Quiz Contest Date–28th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declarion –30th July 2020

Advertisement

Amazon Quiz Time 28 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Kathy Lueders is the first female head of human spaceflight program at which agency?

Answer:-NASA

Question: 2

Recently ASI discovered a 500-year-old temple dedicated to Gopinath Dev, submerged in which Indian river?

Answer:-Mahanadi
Question: 3

Twitter recently announced a new feature that lets users attach what to their tweets?

Answer:- Audio snippets

Question: 4

Axone, a type of fermented soya bean, is part of the cuisine of which Indian state?

Advertisement
Answer:-Nagaland

Question: 5

‘Klara and the Sun’ is the latest novel announced by which Nobel Laureate?

Answer:-Kazuo Ishiguro
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 28th June Above

Amazon Quiz 28th June 2020,
Amazon 28 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 28th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers  28 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 28 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Samsung M30s


Amazon Quiz Answers Today For 27th June 2020- Win OnePlus TV

Today’s Quiz Prize –Win OnePlus TV
Amazon Quiz Contest Date–27th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 27 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Advertisement

Question: 1

Raja Parba, where Mother Earth is celebrated, is a festival in which Indian state?

Answer:-Odisha

Question: 2

Which space probe team recently won the highest award by the International Astronautical Federation (IAF) – the 2020 IAF World Space Award?

Answer:-Chang’e-4
Question: 3

Bulbbul is a Hindi language horror film, from the production house of which actress?

Answer:- Anushka Sharma

Question: 4

What is the name of Boston Dynamics’s robot dog- famous on the internet, now available for general sale at $74,500?

Answer:- Spot

Question: 5

Which country has been named the President of the UN Security Council for August 2021?

Advertisement
Answer:-India
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 27th June Above

Amazon Quiz 27th June 2020,
Amazon 27 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 27th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers  27 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 27 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win GoPro Hero 8

Amazon Quiz Answers Today For 26th June 2020- Win GoPro Hero 8

Today’s Quiz Prize –Win GoPro Hero 8
Amazon Quiz Contest Date–26th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 26 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

As of June 2020, which country is at the top of the recently released FIFA World Rankings?

Advertisement
Answer:-Belgium

Question: 2

Which actress who starred in the 1981 movie Umrao Jaan, played the role of Fatima Begum in ‘Gulabo Sitabo’?

Answer:-Farrukh Jafar
Question: 3

Which Indian Nobel prize winner was granted the 2020 ‘Peace Prize of the German Book Trade’?

Answer:- Amartya Sen

Question: 4

Which state on June 18 observed ‘Mask Day’ to spread awareness about the use of masks in controlling the spread of COVID-19?

Answer:- Karnataka

Question: 5

According to the BP statistical review, which country accounted for more than three quarters of net global energy growth in 2019?

Answer:-China
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 26th June Above

Advertisement

Amazon Quiz 26th June 2020,
Amazon 26 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 26th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers  26 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 26 June 2020 Quiz,

Advertisement

Amazon quiz answer today and Win GoPro Hero 8

Amazon Quiz Answers Today For 22nd June 2020- Win 15,000 Amazon Pay Balance

Today’s Quiz Prize –Win 15,000 Amazon Pay Balance
Amazon Quiz Contest Date–22nd June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 22 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

At which venue are India scheduled to play a day and night Test match during their tour of Australia in 2020-21?

Answer:-Adelaide Oval

Question: 2

Shintaro Tsuji, who recently stepped down from his company, is known to have created which iconic character brand?

Advertisement
Answer:-Hello Kitty
Question: 3

Which of these terms was coined by John McCarthy and other researchers , at Dartmouth in the summer of 1956?

Answer:- Artificial Intelligence

Question: 4

The campaign theme in 2020 for which of these days observed on June 14th, was ‘Safe blood saves lives’?

Answer:- World Blood Donor Day

Question: 5

Arturo Vidal who scored Barcelona’s first La Liga goal on their return after the COVID- 19 represents which country?

Answer:-Chile
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 22nd June Above

Amazon Quiz 22nd June 2020,
Amazon 22 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 22nd June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers  22 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 22 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 15,000 Amazon Pay Balance

Advertisement

JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL TO GET FREE PAYTM CASH


Amazon Quiz Answers Today For 21st June 2020- Win One Plus 7T Pro

Today’s Quiz Prize –Win One Plus 7T Pro
Amazon Quiz Contest Date–21st June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 21 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Who is the President of the United Nations General Assembly for its 75th session in 2020?

Answer:-Tijjani Muhammad-Bande

Question: 2

Which of these companies has converted its IT facility in Pune into a 450-bed COVID-19 hospital?

Advertisement
Answer:-Wipro
Question: 3

In 2020 which Indian has been awarded the prestigious Richard Dawkins Award?

Answer:- Javed Akhtar

Question: 4

The TV series ‘Pearson’ is a spin off of which popular TV Series?

Answer:- Suits

Question: 5

The scale used to measure the magnitude of earthquakes is named after which American seismologist?

Answer:-Richter
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 21st June Above

Amazon Quiz 21st June 2020,
Amazon 21 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 21st June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers  21 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 21 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Xbox One Plus 7T Pro

Advertisement

JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL TO GET FREE PAYTM CASH


Amazon Quiz Answers Today For 20th June 2020- Win Xbox One S gaming console

Today’s Quiz Prize –Win Xbox One S gaming console
Amazon Quiz Contest Date–20th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 20 June 2020 Question – Answers</hဳ>
(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

In recent times, India has recorded a 29% increase in the population of which of these animals?

Answer:-Asiatic Lions

Question: 2

Which of these actors made his Bollywood debut with the 2013 film Kai Po Che!?

Answer:-Sushant Singh Rajput
Question: 3

__ language day is celebrated by UN on June 6, the birthday of famous poet Alexander Pushkin.

Advertisement
Answer:- Russian

Question: 4

Which organisation introduced Captain ARJUN—a robot to screen passengers for COVID- 19 symptoms?

Answer:- Indian Railways

Question: 5

Recently launched by Karnataka, the mobile app ‘Bengaluru Megha Sandesha’ and web portal ‘Varunamitra’ provides what kind of information?

Answer:-Weather forecasts
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 20th June Above

Amazon Quiz 20th June 2020,
Amazon 20 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 20th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 20 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 20 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Xbox One S gaming console


Amazon Quiz Answers Today For 19th June 2020- Win Bose 700 Bluetooth Headphones

Today’s Quiz Prize –Win Bose 700 Bluetooth Headphones
Amazon Quiz Contest Date–18th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th July 2020

Advertisement

Amazon Quiz Time 19 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which Article Of The Constitution States That ‘India, That Is Bharat, Shall Be A Union Of States.’?

Answer:-Article 1

Question: 2

The Headquarters Of OPEC (Organization Of The Petroleum Exporting Countries) Is Located In Which International City Since 1965?

Answer:-Vienna
Question: 3

What Was The Theme For This Year’s World Oceans Day Celebrated On 8th June 2020?

Answer:- Innovation For A Sustainable Ocean

Question: 4

‘Lockdown Liaisons’ Is A New Series Of E-Books From Which Indian Author?

Advertisement
Answer:-Shobhaa De

Question: 5

‘Bande Utkala Janani’ Written By KL Mohapatra Has Recently Been Assigned The Status Of ‘State Song’ By Which Indian State?

Answer:-Odisha
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 19th June Above

Amazon Quiz 19th June 2020,
Amazon 19 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 19th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 19 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 19 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Bose 700 Bluetooth Headphones


Amazon Quiz Answers Today For 18th June 2020- Win 50,000 Amazon pay balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win 50,000 Amazon pay balance
Amazon Quiz Contest Date–18th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 18 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Advertisement

Question: 1

What is the name of Amitabh Bachchan’s character in the movie ‘Gulabo Sitabo’ recently released on Amazon Prime?

Answer:-Chunnan ‘Mlrza‘ Nawab

Question: 2

Which country has recently been elected as a non-permanent member for the Asia-Pacific seat in the UN Security Council?

Answer:-India
Question: 3

Which awards, known as Asia’s version of the Nobel Prize, have been cancelled this year due to the global pandemic?

Answer:- Ramon Magsaysay Award

Question: 4

What is the name of the ‘Internet-controlled’ robot made by Pratik Tirodkar to address the needs of hospitals treating COVID-19 patients?

Answer:-Coro-bot

Question: 5

Which of these companies has acquired Turkish game maker Peak for $1.8 Billion?

Advertisement
Answer:-Zynga
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 18th June Above

Amazon Quiz 18th June 2020,
Amazon 18 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 18th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 18 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 18 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 50,000 Amazon pay balance


How to play the Amazon Quiz Contest Daily, Answer To Win iPhone xs, OnePlus 7t & Vivo v11 pro today.

  1. Download the Amazon app from the Google play store.
  2. Install and open the app.
  3. Search for quiz banner on the main page of the amazon app.
  4. Tap on play now button.
  5. Now answer the quiz questions one by one and click on next to get another item.
  6. After answering all the questions, click on submit.
  7. If all the answers are correct, then you will be eligible for the lucky draw to win exciting prizes.

Pro Tip: Visit Amazon Quiz Answers Post Daily On IHD DEALS Blog to give correct answer, and increase your chances of winning.

Submit the Amazon quiz answer today

Amazon Quiz Answers Today For 17th June 2020- Win iPhone XR

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win iPhone XR
Amazon Quiz Contest Date–17th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 17 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Advertisement

Question: 1

For the first time in 75 years, world leaders would not travel for the United Nations General Assembly session scheduled in which city?

Answer:-New York

Question: 2

Which famous actor born on June 22nd, known for playing negative roles featured in Indiana Jones and the Temple of Doom?

Answer:-Amrish Puri
Question: 3

Titan is a satellite in the solar system which is known to be drifting away from its host planet. Which is its host planet?

Answer:- Saturn

Question: 4

Gairsain has recently been appointed the summer capital of which Indian state?

Answer:-Uttarakhand

Question: 5

The English Premier League is scheduled to restart on June 17th. Which two teams would be playing in the first fixture since resumption?

Advertisement
Answer:-Aston Vila, Sheffield United
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 17th June Above

Amazon Quiz 17th June 2020,
Amazon 17 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 17th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 17 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 17 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win iPhone XR


Amazon Quiz Answers Today For 16th June 2020- Win Samsonite Polycarbonate Suitcase

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win Samsonite Polycarbonate Suitcase
Amazon Quiz Contest Date–16th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 16 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which of these movies marks director Priyadarshan’s comeback to Bollywood after a period of 7 years?

Advertisement
Answer:-Hungama 2

Question: 2

The only dolphin sanctuary of India is located in which state?

Answer:-Bihar
Question: 3

Which team is scheduled to play a 3 Test series in England starting July 8, 2020 the first ever under a ‘bio secure’ environment?

Answer:- West Indies

Question: 4

Which actor born on June 16th, won a National Award for his debut film Mrigayaa?

Answer:-Mithun Chakraborty

Question: 5

Which of these organisations has recently won the world’s largest solar bid at $6 Billion?

Answer:-Adani Green Energy
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 16th June Above

Advertisement

Amazon Quiz 16th June 2020,
Amazon 16 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 16th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 16 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 16 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Samsonite Polycarbonate Suitcase


Amazon Quiz Answers Today For 14th June 2020- Win Vivo S1

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win Vivo S1
Amazon Quiz Contest Date–14th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 14 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Who according to Forbes has become Football’s first ever billionaire?

Answer:-Cristiano Ronaldo

Question: 2

WeTransfer, a data sharing website was founded in 2009 in which country ?

Advertisement
Answer:-Netherlands
Question: 3

Which famous business leader born on June 10th worked at Applied Materials and McKinsey & Company before joining Google?

Answer:- Sundar Pichai

Question: 4

Name India’s popular bicycle brand which shut down its operations on World Bicycle Day 2020.

Answer:-Atlas Cycles

Question: 5

Who is the director of Sadak 2- starring Alia Bhatt, Sanjay Dutt and Pooja Bhatt, the sequel to the 1991 movie Sadak?

Answer:-Mahesh Bhatt
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 14th June Above

Amazon Quiz 14th June 2020,
Amazon 14 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 14th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 14 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 14 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Vivo S1

Advertisement

Amazon Quiz Answers Today For 13th June 2020- Win Noise shots wireless headphones

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win Noise shots wireless headphones
Amazon Quiz Contest Date–13th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 13 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which country chaired the virtual Global Vaccine Summit on June 4, 2020?

Answer:-UK

Question: 2

The sale of a 258-year-old bottle of which spirit recently set a new world record of £118,580 at a Sotheby’s auction?

Answer:-Cognac
Question: 3

Which ISL club overtook clubs like FC Barcelona and Liverpool to record the second-highest engagement rate on Instagram as of April 2020?

Advertisement
Answer:- Kerala Blasters FC

Question: 4

Which of these initiatives was introduced by the Indian Power Ministry on the occasion of World Environment Day 2020?

Answer:-iCommit

Question: 5

Which Indian pharmaceutical company founder has been named the ‘EY World Entrepreneur of The Year’ Awardee for 2020?

Answer:-Kiran Mazumdar Shaw
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 13th June Above

Amazon Quiz 13th June 2020,
Amazon 13 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 13th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 13 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 13 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Noise shots wireless headphones


Amazon Quiz Answers Today For 12th June 2020- Win Casio 61 Keyboard

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win Casio 61 Keyboard
Amazon Quiz Contest Date–12th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Advertisement

Amazon Quiz Time 12 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

For which film did veteran film maker Basu Chatterjee, who passed away on June 4, 2020, win a National Film Award in 1992?

Answer:-Durga

Question: 2

Kazatomprom from Kazakhstan is the world’s largest producer and seller of what naturally mined item?

Answer:-Uranium
Question: 3

Which Indian Prime Minister, during a visit in 2000, had inaugurated Mahatma Gandhi’s statue outside the Indian Embassy in USA?

Answer:- Atal Bihari Vajpayee

Question: 4

Which tech company recently launched a new app called ‘Sodar’ which uses AR to visualise social distancing?

Advertisement
Answer:-Google

Question: 5

Which Indian company made two new additions ‘Dahlia’ and ‘Lily’ to their Bloom fan series in June?

Answer:-Usha
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 12th June Above

Amazon Quiz 12th June 2020,
Amazon 12 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 12th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 12 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 12 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Casio 61 Keyboard


Amazon Quiz Answers Today For 11th June 2020- Win 15,000 Amazon Pay Balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win 15,000 Amazon Pay Balance
Amazon Quiz Contest Date–11th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 11 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Advertisement

Question: 1

Which Cyclonic storm made landfall in Maharashtra’s Raigad district on June 3 2020?

Answer:-Nisarga

Question: 2

As per the latest calendar, which European country is slated to host the first two races of the 2020 Formula One season?

Answer:-Austria
Question: 3

What name did the US astronauts give the SpaceX Dragon craft in which they traveled to the International Space Station?

Answer:- Endeavour

Question: 4

Rani Rampal, the 2020 Khel Ratna Award nominee captains India in which sport?

Answer:-Hockey

Question: 5

Which tributary of river Indus is the site for the Kohala hydro-power project, which aims at providing low-cost electricity?

Advertisement
Answer:-Jhelum
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 11th June Above

Amazon Quiz 11th June 2020,
Amazon 11 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 11th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 11 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 11 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 15,000 Amazon Pay Balance


Amazon Quiz Answers Today For 10th June 2020- Win Mi A3

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win Mi A3
Amazon Quiz Contest Date–10th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 10 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

The 36th National Games, which is now indefinitely postponed, were scheduled to be held in which state?

Advertisement
Answer:-Goa

Question: 2

Who drove his first automobile, the Quadricycle, on the streets of Detroit in June 1896?

Answer:-Henry Ford

Question: 3

Formed recently, which police division boasts a red and blue colored flag with the words ‘Khidmat aur Himmat’?

Answer:- Ladakh Police

Question: 4

The first entry to which ‘famous’ diary was made on June 12, 1942?

Answer:-The Diary of Anne Frank

Question: 5

The highly successful biopic of which actor, featuring Ranbir Kapoor in the title role was released in June 2018?

Answer:-Sanjay Dutt
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 10th June Above

Advertisement

Amazon Quiz 10th June 2020,
Amazon 10 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 10th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 10 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 10 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Mi A3


Amazon Quiz Answers Today For 9th June 2020- Win Bose soundsport headphones

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win Bose soundsport headphones
Amazon Quiz Contest Date–9th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 9 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which country did India recently help build a military war game center named ‘INDIA’?

Answer:-Uganda

Question: 2

Which critically endangered animal was recently sighted in the Hoggar Mountains of Algeria?

Advertisement
Answer:-Saharan Cheetah

Question: 3

Music composer brothers Sajid-Wajid had made their Bollywood debut with which Salman Khan film?

Answer:- Pyaar Kiya Toh Darna Kya

Question: 4

In June 1999, Leander Paes and Mahesh Bhupathi won their first ever Grand Slam. Which tournament was their first Grand Slam win?

Answer:-French Open

Question: 5

Gamers from which country have won the the inaugural virtual UEFA eEURO 2020?

Answer:-Italy
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 9th June Above

Amazon Quiz 9th June 2020,
Amazon 9 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 9th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 9 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 9 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Bose soundsport headphon

Advertisement

Amazon Quiz Answers Today For 8th June 2020- Win 15,000 Amazon Pay Balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win 15,000 Amazon Pay Balance
Amazon Quiz Contest Date–8th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 8 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

The 440m long Chamba tunnel has recently been inaugurated in which state?

Answer:-Uttarakhand

Question: 2

What useful letter arrangement was created by Christopher Sholes to lessen spelling mistakes and increase speed of writing?

Answer:-QWERTY

Question: 3

India Post has partnered with which state government to deliver ‘Shahi Lichi’ and ‘Zardalu Mango’ at the doorstep of people?

Advertisement
Answer:- Bihar

Question: 4

How do we better know the No.18 Squadron of the Indian Air Force that is equipped with HAL Tejas?

Answer:-Flying Bullets

Question: 5

Which mountain peak was summitted for the first time on May 29, 1953?

Answer:-Mount Everest
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 8th June Above

Amazon Quiz 8th June 2020,
Amazon 8 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 8th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 8 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 8 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 15,000 Amazon Pay Balance


Amazon Quiz Answers Today For 7th June 2020- Win Samsung Galaxy Note 10

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win Samsung Galaxy Note 10
Amazon Quiz Contest Date–7th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Advertisement

Amazon Quiz Time 7 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which technology giant recently acquired Giphy for $400 million?

Answer:-Facebook

Question: 2

May 29 is celebrated as the International Day of UN Peacekeepers. How are the Peacekeepers often referred to as?

Answer:-Blue Helmets

Question: 3

Which Indian conglomerate recently announced the acquisition of spice-maker Sunrise Foods?

Answer:- ITC

Question: 4

The Grand Renaissance Dam earlier known as the Millennium Dam, slated to be the largest dam in Africa, is being built in which country?

Advertisement
Answer:-Ethiopia

Question: 5

Kangra tea, which is known to boost immunity, comes from which Indian state?

Answer:-Himachal Pradesh
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 7h June Above

Amazon Quiz 7th June 2020,
Amazon 7 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 7th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 7 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 7 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Samsung Galaxy Note 10


mazon Quiz Answers Today For 6th June 2020- Win Fender acoustic guitar

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win Fender acoustic guitar
Amazon Quiz Contest Date–6th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 6 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Advertisement

Question: 1

Which of these cricketers has been nominated in 2020 for the Rajiv Gandhi Khel Ratna?

Answer:-Rohit Sharma

Question: 2

Which bollywood actor has launched his new Grooming & Personal Care Brand FRSH?

Answer:-Salman Khan

Question: 3

Indian Army officer Major Suman Gawani recently won the ‘United Nations Military _ Advocate of the Year Award”. Fill in the blanks

Answer:- Gender

Question: 4

Which newly-launched app from Facebook allows users to make music together virtually?

Answer:-Collab

Question: 5

K-FON is the Fiber Optic Network project of which Indian state?

Advertisement
Answer:-Kerala
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 6th June Above

Amazon Quiz 6th June 2020,
Amazon 6 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 6th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 6 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 6 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Fender acoustic guitar


Amazon Quiz Answers Today For 5th June 2020- Win Sony 5.1 Home theater System

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win Sony 5.1 Home theater System
Amazon Quiz Contest Date–5th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 5 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Neeraj Chopra, recommended by the AFI for the Rajiv Gandhi Khel Ratna award, is associated with which event?

Advertisement
Answer:-Javelin Throw

Question: 2

The digital rights of which of these movies was recently sold to an OTT platform for a staggering sum of INR 125 crore?

Answer:-Laxxmi Bomb

Question: 3

Which 13th century Indian temple will be solarised soon under the Central government scheme?

Answer:- Konark Sun Temple

Question: 4

Which Indian organisation made the ‘NavRakshak’ PPE kit ?

Answer:-Indian Navy

Question: 5

Tsai Ing-wen was re-elected to a second term as President of which Asian country?

Answer:-Taiwan
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 5th June Above

Advertisement

Amazon Quiz 5th June 2020,
Amazon 5 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 5th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 5 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 5 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Sony 5.1 Home theater System


Amazon Quiz Answers Today For 4th June 2020- Win 20,000 Amazon Pay Balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win 20,000 Amazon Pay Balance
Amazon Quiz Contest Date–4th June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 4 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which former Miss World has been roped in by UNICEF to spread awareness on menstrual hygiene?

Answer:-Manushi Chhillar

Question: 2

General Electric has announced that it would be selling which iconic business of its to Savant Systems?

Advertisement
Answer:-Lightbullbs

Question: 3

An underwater salvage company was granted approval recently to cut into the wreckage of _________ to try to recover a Marconi telegraph?

Answer:- RMS Titanic

Question: 4

Which tennis player topped the 2020 Forbes magazine list of highest-paid global athletes?

Answer:-Roger Federer

Question: 5

Ajit Jogi, who passed away recently, was the first chief minister of which Indian state?

Answer:-Chattisgarh
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 4th June Above

Amazon Quiz 4th June 2020,
Amazon 4 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 4th June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 4 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 4 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 20,000 Amazon Pay Balance

Advertisement

Amazon Quiz Answers Today For 3rd June 2020- Win One Plus 7T Pro

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win One Plus 7T Pro
Amazon Quiz Contest Date–3rd June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 3 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Rahi Masoom Raza is famous for writing the screenplay of which of these famous productions on Indian television?

Answer:- BR Chopra’s Mahabharat

Question: 2

As per a recent report by Forbes, who is now the world’s highest paid female athlete?

Answer:-Naomi Osaka

Question: 3

The CIMON – an AI working with astronauts on the International Space Station was developed by which organisation?

Advertisement
Answer:- IBM

Question: 4

Shivaji Rao Gaekwad is the real name of which legendary actor born on 12th December 1950?

Answer:-Rajanikanth

Question: 5

The NBA is currently in talks with the Walt Disney company, about plans to restart the NBA season in the Disney World in which city?

Answer:-Orlando
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 3rd June Above

Amazon Quiz 3rd June 2020,
Amazon 3 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 3rd June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 3 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 3 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win One Plus 7T Pro


Amazon Quiz Answers Today For 2nd June 2020- Win Amazon Alexa Eco Show

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win Amazon Alexa Eco Show
Amazon Quiz Contest Date–2nd June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Advertisement

Amazon Quiz Time 2 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

The movie Ghoomketu released on an OTT platform very recently, stars which of these directors in an important role?

Answer:- Anurag Kashyap

Question: 2

Telia Rumal, that recently got a GI tag, is from which Indian state?

Answer:-Telangana

Question: 3

The Indian roller (A bird) is also known in India by a name which is associated with Lord Shiva. What name?

Answer:- Neelkanth

Question: 4

In abbreviations such as ASLV, PSLV, GSLV, what do the letters ‘LV’ stand for?

Advertisement
Answer:-Launch Vehicle

Question: 5

In 1988, the WHO passed a resolution announcing the observance of a day on May 31st every year, denouncing the usage of what?

Answer:-Tobacco
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 2nd June Above

Amazon Quiz 2nd June 2020,
Amazon 2 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 2nd June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 2 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 2 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Amazon Alexa Eco Show

JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL TO GET FREE PAYTM CASH


Amazon Quiz Answers Today For 1st June 2020- Win 5,000 Amazon Pay Balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win 5,000 Amazon Pay Balance
Amazon Quiz Contest Date–1st June 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Advertisement

Amazon Quiz Time 1 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Victoria Falls, which was recently reopened for public visits, is situated in which of these countries?

Answer:- Zambia

Question: 2

Which famous Bollywood actor has recently been appointed the brand ambassador of the National Anti- Doping Agency (NDDA)?

Answer:-Suniel Shetty

Question: 3

Which country became the 1st nation in Europe to declare an official end to the COVID-19 pandemic?

Answer:- Slovenia

Question: 4

The 1985 shoes of which legendary sportsperson recently sold at a Sotheby auction for $560000?

Advertisement
Answer:-Michael Jordan

Question: 5

A T20I series between India and which country held in the early part of 2020, featured two matches that went into the Super Over?

Answer:-New Zealand
Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers For 1st June Above

Amazon Quiz 1st June 2020,
Amazon 1 June 2020 Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 1st June 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 1 June 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 1 June 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Amazing Prizes


Amazon Quiz Answers Today For 31st May 2020- Win Samsung Galaxy Note 10

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India
Today’s Quiz Prize –Win Samsung Galaxy Note 10
Amazon Quiz Contest Date–31st May 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020


Advertisement

How To Participate In Today’s Amazon Quiz Answer Contest Daily?

  1. As the contest is an Amazon App exclusive contest, first things first download the Amazon app from Play Store and install it.
  2. Next login with your credentials and navigate to the Daily Quiz section banner.
  3. On clicking the quiz you will see a           “ Start Quiz” button. Make sure you hold your breath and get ready before clicking the button as the quiz will start once you tap.
  4. As explained in detail above there shall be five questions asked every day. The questions may or may not have options. Sometimes there will be a picture clue and you need to guess the word.
  5. After giving all the right answers, your name will be selected for a daily lucky draw. Amazon will notify you about your selection. You can check the same from the notifications tab.
  6. At last, we have a suggestion, since only a few winners are selected every day you must not skip the quiz until it is very important to do so. The more you participate, you get used to the pattern and level of questions. And if all goes well, then one fine sunny morning you may grab the prizes and honours too!

What is Amazon Quiz Contest All About?

Coming back to the daily quiz after signing in the Amazon.in-app, you can participate by navigating to the quiz section and then the daily quiz subheading under it.

Five questions will be posted daily during the entire Contest Period. If we are able to answer all questions correctly, you will be selected for a lucky draw carried out only amongst participants who answered all correct.

The questions are normally easy if you keep yourself updated to a bird’s eye view of what is going around in the country. The fields from which questions will be asked normally are politics, sports, general affairs and products sold on Amazon.

Advertisement

All in all, this is a great chance for all those who are aware of general knowledge and put that talent in use to earn cash prizes and Amazon pay balance every day.

The draw of lots will be selected every day during the contest period and a total of 1 lucky winner will be selected from the list of participants. The declared winner will be awarded Amazon pay balance of rupees thousand.


What Prizes I Can Win By Participating In Amazon Quiz Answer Daily Contest-

If you are active users at Amazon app, you need to visit the amazon quiz contest daily around 8 A.M, Go on search bar by typing amazon quiz answer daily – you will get contest banner. Now get ready to submit your answer of the given quiz. for daily quiz correct answer Join IHD Deals Broadcast on telegram or Bookmark the Indian hot deal quiz page in your browser.

Prize To Be Won From Amazon Quiz Answer Contest-

  • Real Cash Bank Transferable
  • Win Redmi Note 8 Pro
  • 1g g8x
  • Samsung Galaxy S20
  • Oppo F15
  • Amazon Gift Card

Frequently Asked Question – Amazon Quiz Answer Contest Today

1. What is amazon Quiz Answers Contest?

Advertisement

– Amazon quiz answer contest is made for the active users, so they can win freebies for participating daily at amazon app.

2. What are the timing to take participation in amazon contest?

– Amazon app user need to visit quiz contest in earlier morning 8 A.M Daily, the amazon quiz timing is fixed so, try to act fast at the correct time.

3. what are the prizes after winning the contest?

– You will be notified by email and call, there are multiple prizes to be won like a Smartphone, Gift Cards, Amazon promo Codes offers.

Advertisement

4. how to get correct answers for amazon quiz contest?

– There are many platforms providing the amazon quiz correct answers, if you are an active user of IHD, you can visit the amazon quiz answer today’s post daily to get the right answers OR Join IHD Telegram Channel For Quiz Answers,

[telegram text=”Daily Amazon Quiz Answers & Giveaway” link=”https://indianhotdeal.com/join-telegram-loot-deals-channel-mobile/”]

Bookmark this post to get regularly updated on today’s Amazon Quiz Answer.

Level: Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Answer Of Todays QUIZ. Amazon updated Quiz Answers

Advertisement
Share
Published by
dhananjay tc

Recent Posts

BTC vs SKK Dream 11 Team Prediction Finnish Premier League T20 2020 (100% Winning)

BTC vs SKK Dream11 Pre Info: The match 26 of Finnish Premier League 2020 will… Read More

10 hours ago

Sachin Tendulkar Full Biography, Records, Height, Weight, Age, Wife, Family, & More

Sachin Tendulkar Full Biography Sachiiiiin, Sachin! You must have heard the hooting even if you… Read More

14 hours ago

Prithvi Shaw Full Biography, Records, Height, Weight, Age, Wife, Family, & More

Prithvi Shaw Full Biography Born on 9 Nov 1999 in Gaya, Bihar. He is a Right-Handed… Read More

14 hours ago

Shardul Thakur Full Biography, Records, Height, Weight, Age, Wife, Family, & More

Shardul Thakur Full Biography Born on 16 Oct 1991 In Palghar District Maharashtra. He is… Read More

14 hours ago

BCC vs PSV Dream 11 Team Prediction ECN Czech Super Series 2020 (100% Winning)

BCC vs PSV Dream11 Team Pre Info: The fifth week of the ECN Czech Super… Read More

22 hours ago

VCC vs HCC Dream 11 Team Prediction Finnish Premier League T20 2020 (100% Winning)

VCC vs HCC Dream11 Pre Info: The match 25 of Finnish Premier League 2020 will… Read More

1 day ago
Advertisement